Išvalyta žuvis supjaustoma, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais ir sudedama viena eile į puodą. Ant jos sudedamos supjaustytos prieskoninės daržovės, užpilama karšto vandens ir šutinama. Vėliau supilama grietinėlė ir sudedamas sviestas.
Žuvis tiekiama užpilta tuo pačiu padažu, kuriame šuto.
Šutintas lynas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
3 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušinių krepšeliai
- Gėlytės
- Velykinis užkandis
- Keptos krevetės mangų padaže
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Maki suši
- Šokoladinės braškės
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Baklažanų suktinukai
- Naminiai traskuciai
- Velykiniai viščiukai
- Įdaryti avokadai
- Silkė su plakta grietine
- Bulvių kamuoliukai
- Sočioji užkandėlė su silke
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Šokoladiniai vaisiai
- Naminis varškės sūris
- Vištiena drebučiuose
- Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Šutintas lynas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Lynas,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis supjaustoma, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais ir sudedama viena eile į puodą. Ant jos sudedamos supjaustytos prieskoninės daržovės, užpilama karšto vandens ir šutinama. Vėliau supilama grietinėlė ir sudedamas sviestas.
Žuvis tiekiama užpilta tuo pačiu padažu, kuriame šuto.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...