Šutinta lydeka krienų padaže
INGREDIENTAI:
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 kilogramas | jūros lydeka |
1 vienetas | petražolės |
1 stiklinė | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suši su krabų lazdelėmis
- Karštos bandelės
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Omletas
- Liežuvio užkandėlė
- Pikantiškos morkytės
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
- Galva
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Krevetės šoninės patale
- Kepti žuvies piršteliai
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
- Kibinai
- Silkė su ryžiais
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Silkė su daržovėmis
- Paprikos užkandėlė su varške
- Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
Šutinta lydeka krienų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 vienetas -
Krienai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...