30 gramų | krabų lazdelės |
100 gramų | ryžiai (virti) |
0.5 vieneto | mango |
1 vienetas | jūros dumblių lapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Silkė burokėlių patale
- Skani užkandėlė
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Traškus užkandis prie alaus
- Stebuklingas omletas
- Sumuštiniai su sūriu
- Vytinta išpjova
- Mini picos su trupintu gaudos sūriu
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Silkės su citrina
- Omletas
- Lenkiškai virti vėžiai
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Skanūs vafliai su įdaru
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Įdaryti kiaušiniai
- Grilintas camembertas
- Mylimųjų pica
Suši su krabų lazdelėmis
-
Krabų lazdelės,
30 gramų -
Ryžiai, virti,
100 gramų -
Mango,
0.5 vieneto -
Jūros dumblių lapai,
1 vienetas - Petražolės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustyti krabų lazdeles ir mango juostelėmis. Ant stalo ištiesti specialų bambukinį padėklą suši sukimui, ant jo uždėti celofaninę plėvelę ar popierių kepimui. Vientisu sluoksniu ant lapo iššlyginti virtus ryžius ir uždengti jūros dumblių lapu. Ant vieno lapo krašto uždėti mango ir krabų lazdelių ir apibarstyti petražolėmis. Bambukinio padėklo pagalba susukite viską ritiniu. Nuimkite celofaninę plėvelę. Suši apvoliokite prieskoniuose ir supjaustykite 3 cm. pločio griežinėliais. Suši valgomas su sojos padažu (į jį pamirkant) ir vasabi japoniškais krienais.
Komentarai (23)
-
Birutele
2011-05-13 10:57
ryziu virimo puodo nebutina buna specialus ryziai arba paimkite paprastus rudus ryzius 3-4 kartus graziai apiplaukite karstame vandenyje poto i tuos nuplautus ryzius ipilkite karsto vandens ir virkite vandens voneleje tai gausis kaip virti masinoje. ziureikte nepervirkite ir ryziai turi lipti bet nebuti "issiskete". atidarykite paragaukite jie turi but nepilnai isvire :) na receptuku atmintinai nepamenu bet turiu sushio knyga tai galiu duot net saldumynu receptus :D
-
Rasa
2011-05-11 18:35
Jei galit, tai paaiskinkit, kaip issivirti ryzius sushi'ui. :-) O gal ir koki receptuka mestelkit, ;-) iskart aciu.
-
as2
2011-02-15 20:28
:taip: tai ,kas ismano papasakokite daugiau apie ta ryziu virima ir gaminima ... o ryziai kokie,tinka ne visi kaip suprantu ... :-)
-
(anonimas)
2010-05-29 17:17
:-x :fuu: nu zinot bet cia nesamone :-p :bloga: %-) :-o %-( :-s :-s :bomba:
-
Birutele
2010-03-30 23:45
Blembocki paskaiciau ir pasakau visu pirma sushi turi daug rusiu :stop: Nigiri temaki maki ir sashimi :galvoju: daromas ne taip kaip parasyta... zinau nes dirbau sushi restorane kokios dar petrazoles zmones sukimas ne toks... be to jei parodyta kaip foto tai ten inside-down maki sushi- ryziai is virsaus + barstomi sezamo seklomis jei darote ryzius viduje taip pat galite iberti sezamo seklu (juosu ir baltu) kas be ko jokiu prieskoniu apart chili pudros jei norite astrei :-) seip jei ka domina galiu pakosultuoti kaip daryti nes ryzius esu pati virus ir tai nera jau labai sunkus darbas tik reikia stebeti juos jei be ryziu masinos darote... na ka sekmes valgant toki maki sushi :super:
-
nerijus
2010-02-21 07:34
maki sushi yra sushi tik kitoks gaminimas, nes plevele dedama tam kad ryziai butu virsuj ir nekibtu prie kilimelio, neteisinga nuotrauka cia...
-
jurgita
2009-09-24 12:48
seip ryzius verdu specialioje ryziu masinoje, bet jei kas turite ZEPTER arba kitos firmos gerus puodus galima issivirti ir be ryziu masinos, jei ka domina galeciau prasyti.
-
jurgita
2009-09-24 12:42
tikrasis susi daromas ne taip cia vadinamas ONIGIRI vaikams visada ryte tokiu padarau, o susi visai kas kita. vyras tai japonas :super: valgoma zalia zuvis, esu darius laba idomiai tik reikia specialiai ryzius isvirti kad neistyztu jie....... na idomiai. bet seip skanumo jame nematau man nepatiko. nei susi nei onigiri nepatinka tas skonis
-
(anonimas)
2009-09-18 18:25
kam ta plėvelė tai nesuprantu :) Juk bambukų kilimėlis skirtas vyniojimui o ne plėvelė :)
-
Andrius
2009-06-02 15:15
Su tokiu aprasymu tikrai nepadarysi, vien ryziu vyrimas yra menas jeigu nori ne seip jovala padaryti. Ryziai turi buti kibus, bet ne glitus ir ne kose. Pagal si recepta tikrai marmala padarysit :)