Sūrių užkandelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | varškės sūris (keptyas) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sūris (kietas (pvz. Džiugas)) |
5 skiltelės | česnakas |
1 sauja | krapai |
100 gramų | majonezas |
50 gramų | ikrai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
2.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
3.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
4.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vabaliukai
- Šventinis kelmas
- Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
- Faršo vyniotinis
- Sumuštiniai su lašiša
- Karališkos krevetės paprastai
- Grybų užtepelė
- Silkės užkandėlė
- Plikyti pyragaičiai su lašiša
- Silkė su persikais
- Įdaryti kiaušiniai
- Pavasarinis silkės užkandis
- Lašišos sumuštinukai
- Labai skanūs sumuštiniai
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Sūrio lazdelės
- Avokado užtepėlė
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Kiškienos paštetas
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Sūrių užkandelė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Varškės sūris, keptyas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Sūris, kietas (pvz. Džiugas),
50 gramų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Krapai,
1 sauja -
Majonezas,
100 gramų -
Ikrai, raudoni,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai