Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | varškės sūris (,,Mexicano) |
50 mililitrų | alaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
50 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos blyneliai
- Sorų blynai
- Blynai su tarkuotais obuoliais
- Moliūginiai sklindžiai
- Žuvies blynukai
- Kaliaropių blyneliai
- Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
- Grikių blynai
- Cukinijų blyneliai pusryčiams
- Grikių blynai be kiaušinių
- Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
- Grikių kepsneliai
- Krevečių blyneliai
- Ryžių ir pupelių blynai
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
- Grikių blyneliai
- Morkų ir varškės blyneliai
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Baklažanų blynai
- Kopūstų blynai
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Varškės sūris, ,,Mexicano,
1 vienetas -
Alus,
50 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
100 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...