
400 gramų | mascarpone sūris (grietinėlės sūris) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
30 gramų | krapai |
200 gramų | krevetės be kevalo |
200 gramų | bulvių |
100 gramų | morkos |
40 mililitrų | saulėgrąžų aliejus |
30 gramų | petražolės |
Bulves nulupame, nuplauname ir supjaustome kubeliais. Jas suberiame į grietinėlės sūrio ir vandens masę.
Taip pat pridėkite šafrano arba kmynų ir druskos. Virkite virš vidutinės ugnies, kol virs bulvės.
Prieskonių labai daug nereikia, tačiau jie suteikia gražią spalvą.
Sutarkuojame morkas ir smulkiai sukapojame svogūną. Pakepiname ant aliejaus iki auksinės spalvos.
Kai bulvės jau išvirs, įdėkite į sriubą pakepintas daržoves ir nuluptas krevetes.
Kai sriuba pradės virti, įdėkite žalumynų, išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška žuvienė
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Trinta burokelių sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Svogūnų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Moliūgų sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Dilgėlių sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Dilgėlių sriubytė
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Paprikų sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
Sūrio sriuba su krevetėmis

- Paruošimo laikas:
-
Mascarpone sūris, grietinėlės sūris,
400 gramų - Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Krapai,
30 gramų -
Krevetės be kevalo,
200 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
40 mililitrų -
Petražolės,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Verdančiame vandenyje (1,5-2 l) ištirpiname grietinėlės sūrį, nuolat maišant.
Bulves nulupame, nuplauname ir supjaustome kubeliais. Jas suberiame į grietinėlės sūrio ir vandens masę.
Taip pat pridėkite šafrano arba kmynų ir druskos. Virkite virš vidutinės ugnies, kol virs bulvės.
Prieskonių labai daug nereikia, tačiau jie suteikia gražią spalvą.
Sutarkuojame morkas ir smulkiai sukapojame svogūną. Pakepiname ant aliejaus iki auksinės spalvos.
Kai bulvės jau išvirs, įdėkite į sriubą pakepintas daržoves ir nuluptas krevetes.
Kai sriuba pradės virti, įdėkite žalumynų, išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
as
2015-02-08 14:43
Dadejau cesnako,ryziu,lasisos,juros gerybiu rinkinuka.pirstelius apsilaizem.
-
Eri
2013-03-05 02:04
Tikrai labai skani sriubyte :) Rekomenduoju :)