400 gramų | lydytas sūris |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | pievagrybiai |
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | poras |
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių. Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės.
Faršą be riebalų pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos. Į verdamus svogūnus sudėti pakepintą faršą ir supjaustytus grybus. Pavirti 5-10 min.
Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys.
Patiekti su su pakepinta balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
- Sriuba su skumbre
- Greitoji sriubukė
- Grybų sriuba
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Arvydo lieknėjimo sriuba
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
- Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
- Petražolių sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Gurmaniška pomidorų sriuba
- Vištienos sultinys
- Prancūziška svognų sriuba
- Paprasta kopūstų sriuba
- Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
Sūrio sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Lydytas sūris,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Poras,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių. Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės.
Faršą be riebalų pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos. Į verdamus svogūnus sudėti pakepintą faršą ir supjaustytus grybus. Pavirti 5-10 min.
Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys.
Patiekti su su pakepinta balta duona.
Komentarai (28)
-
Donata
2017-07-15 11:16
O druska, pipirai kur? Atsiprašau už išsireiškimą, bet tada geriau aplamai nerašyti nieko, jei neparašai iki galo... + tie žalumynai foto... Sunku parašyti, kad uždėti galima kokių petražolių, krapų, svogūnų laišku. Asmeniškai aš neinprovizuosiu, trūksta info...
-
.
2015-11-18 00:40
Kazkokia ji man neapetitina, nei foto, nei receptas
-
saule
2011-09-29 20:31
o as kitaip darau. farsa imu maisyta kiauliena su jautiena 500 gr, druska, pipirai,padarau apvalius rutuliukus, juos apkepu keptuveje, uzdedu vandens kokia 2 litrus, kol apkepineja mesa, uzverda vanduo, supjaustau pora griezineliais, bet nenaudoju svoguno, nes poras yra prancuziskas svogunas. Kai apkepa mesyte sudedu i verdanti vandeni , 25 min paverdu ant mazos ugnies, po to dedu pora, pora verdu 5 min ir tik pabaigoje suri, nezinau ar LT yra, as naudoju "Kräuterkässe", ten pavaizduota zali prieskoniai. bet nededu grybu. Skanaus :super:
-
Jurate
2011-01-19 11:02
Sveikutess, skani sriubyte, tik suri patarciau naudot tepama ;)
-
joli
2010-08-24 18:43
gal kas dar zinot lengvu surio sriubu? buciau dekinga ;-) :soku:
-
joli
2010-08-24 18:41
skani sriuba iseinu niam niam ;-) :-D
-
Deimena
2010-07-29 14:23
Skanu.Labai skanu. :super: ;-) :-)
-
Piliete
2010-05-08 17:48
Sriuba kaikurie vadina troskini, delto tik tiek vandens :-)
-
Karolina
2010-04-01 20:36
super skanu, tik sūris labai "susiguzavo", gal kas žinot kaip to išvengti ? :)
-
Ieva
2009-11-28 16:18
neskanu :bloga: