Dubenyje sumaišyti miltus,kepimo miltelius,papriką, žiupsnį druskos ir tarkuotą sūrį.Sutarkuoti sviestą ir rankomis sutrinti su miltais,supilti kefyrą ir suminkyti tešlą.
Ant miltuoto stalo iškočioti tešlą,ir iš jos išspausti nedidelius sausainukus (aš juos spaudžiau taurele).
Kepti 180° temp. orkaitėje apie 12 min., kol gražiai pagels.Tešla gerai ir greitai susikinko, lengvai kočiojasi.
Šitie sausainukai maloniai nustebino savo skoniu ir puikiai tiks prie vyno taurės...
Sūrio sausainiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | paprikos milteliai (rūkytos paprikos) |
100 gramų | sūris (parmezanas) |
150 gramų | sviestas (šaltas) |
3 stiklinės | kefyras |
šiek tiek | pomidorai (saulėje džiovinti, smulkiai pjaustyti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
- Kepti pomidorai su įdaru
- Krevetės šoninės patale
- Omletas su pomidorais
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Karštos bandelės
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Užkandėlė „Fantazija“
- Sūdytos silkės aliejuje
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Sūrio lazdelės
- Šventiniai braškių vėrinukai
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Bulviniai pyragėliai
- Ūmėdės padaže
- Sumuštinukai
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Silkė burokėlių patale
Sūrio sausainiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
400 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Paprikos milteliai, rūkytos paprikos,
1 arbatinis šaukštelis -
Sūris, parmezanas,
100 gramų -
Sviestas, šaltas,
150 gramų -
Kefyras,
3 stiklinės - Pomidorai, saulėje džiovinti, smulkiai pjaustyti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišyti miltus,kepimo miltelius,papriką, žiupsnį druskos ir tarkuotą sūrį.Sutarkuoti sviestą ir rankomis sutrinti su miltais,supilti kefyrą ir suminkyti tešlą.
Ant miltuoto stalo iškočioti tešlą,ir iš jos išspausti nedidelius sausainukus (aš juos spaudžiau taurele).
Kepti 180° temp. orkaitėje apie 12 min., kol gražiai pagels.Tešla gerai ir greitai susikinko, lengvai kočiojasi.
Šitie sausainukai maloniai nustebino savo skoniu ir puikiai tiks prie vyno taurės...
Reklama:
Komentarai (3)
-
ina
2015-05-11 19:16
Neatitinka miltu kiekis.
-
H
2014-08-29 17:32
Pabadziau, skonis superinis. Labai patiko. Aciu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...