Sūrio rutuliukai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų sūris (fermentinis)
4 vienetai kiaušiniai (baltymai)
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 stiklinė aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiaušinių baltymus gerai suplakti.
Smulkiai sutarkuoti sūrį, sumaišyti su plaktais baltymais.
Suberti miltus į lėkštę.
Arbatiniu šaukšteliu imti truputį sūrio-kiaušinių masės, apvolioti ją miltuose, kad gautųsi rutuliukas ir greitai įmesti į verdantį aliejų.
Stebėti, kad pakliuvęs į aliejų rutuliukas nepriliptų prie dugno, o plaukiotų paviršiuje.
Po minutės rutuliuką apversti, kad apkeptų kitas jo šonas.
Rutuliukai aliejuje turėtų padidėti tris kartus.
Paruoštus rutuliukus išimti kiaurasamčiu, leisti aliejui nutekėti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sūrio rutuliukai

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinių baltymus gerai suplakti.
Smulkiai sutarkuoti sūrį, sumaišyti su plaktais baltymais.
Suberti miltus į lėkštę.
Arbatiniu šaukšteliu imti truputį sūrio-kiaušinių masės, apvolioti ją miltuose, kad gautųsi rutuliukas ir greitai įmesti į verdantį aliejų.
Stebėti, kad pakliuvęs į aliejų rutuliukas nepriliptų prie dugno, o plaukiotų paviršiuje.
Po minutės rutuliuką apversti, kad apkeptų kitas jo šonas.
Rutuliukai aliejuje turėtų padidėti tris kartus.
Paruoštus rutuliukus išimti kiaurasamčiu, leisti aliejui nutekėti.

Reklama:

Komentarai (8)


  • Lionė 2019-04-02 11:31

    Labai labai gers tik tas y kad neiperku fermentinio sūrio. Tai padariau su tuo mano mėgstamiausiu kaimisku suriu mat podzius turejo likuti nes karves ispjove. Anukelems ir podziui labai patiko. Labai ir man patiko. Krasiva


  • marija 2016-03-21 21:06

    Jetau,isiskaitykit. Aiskiai parasyta,kad fermentinis


  • vale 2013-10-24 13:08

    o koks suris turi buti fermentinis ar kaimiskas baltas


  • Alma 2012-09-18 12:05

    o suris cia koks turi but , fermentinis?


  • m 2012-08-24 17:41

    O įdomu prie ko juos geriausia valgyti? :-)


  • Deimanciukas 2012-04-16 14:25

    labai skanu, lengvai paruosiama.LABAI NUOSTABU!!! :-)


  • deivis 2012-02-18 11:44

    labai skanu ir lengva


Daugiau receptų