
200 gramų | sūris (fermentinis) |
4 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | aliejaus |
Smulkiai sutarkuoti sūrį, sumaišyti su plaktais baltymais.
Suberti miltus į lėkštę.
Arbatiniu šaukšteliu imti truputį sūrio-kiaušinių masės, apvolioti ją miltuose, kad gautųsi rutuliukas ir greitai įmesti į verdantį aliejų.
Stebėti, kad pakliuvęs į aliejų rutuliukas nepriliptų prie dugno, o plaukiotų paviršiuje.
Po minutės rutuliuką apversti, kad apkeptų kitas jo šonas.
Rutuliukai aliejuje turėtų padidėti tris kartus.
Paruoštus rutuliukus išimti kiaurasamčiu, leisti aliejui nutekėti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pitos su grybais
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Kibinai
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Silkė pataluose
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Užtepėlė
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Švediški vėžiai
-
Velykiniai viščiukai
-
Marinuota silkė su paprika
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
Sūrio rutuliukai

- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Kiaušiniai, baltymai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinių baltymus gerai suplakti.
Smulkiai sutarkuoti sūrį, sumaišyti su plaktais baltymais.
Suberti miltus į lėkštę.
Arbatiniu šaukšteliu imti truputį sūrio-kiaušinių masės, apvolioti ją miltuose, kad gautųsi rutuliukas ir greitai įmesti į verdantį aliejų.
Stebėti, kad pakliuvęs į aliejų rutuliukas nepriliptų prie dugno, o plaukiotų paviršiuje.
Po minutės rutuliuką apversti, kad apkeptų kitas jo šonas.
Rutuliukai aliejuje turėtų padidėti tris kartus.
Paruoštus rutuliukus išimti kiaurasamčiu, leisti aliejui nutekėti.
Komentarai (8)
-
Lionė
2019-04-02 11:31
Labai labai gers tik tas y kad neiperku fermentinio sūrio. Tai padariau su tuo mano mėgstamiausiu kaimisku suriu mat podzius turejo likuti nes karves ispjove. Anukelems ir podziui labai patiko. Labai ir man patiko. Krasiva
-
marija
2016-03-21 21:06
Jetau,isiskaitykit. Aiskiai parasyta,kad fermentinis
-
vale
2013-10-24 13:08
o koks suris turi buti fermentinis ar kaimiskas baltas
-
Alma
2012-09-18 12:05
o suris cia koks turi but , fermentinis?
-
m
2012-08-24 17:41
O įdomu prie ko juos geriausia valgyti? :-)
-
Deimanciukas
2012-04-16 14:25
labai skanu, lengvai paruosiama.LABAI NUOSTABU!!! :-)
-
deivis
2012-02-18 11:44
labai skanu ir lengva