Sūrio pyragas su pistacijomis ir granatais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek granatai (sėklos, papuošimui)
50 mililitrų pistacijos (smulkintos ir kepintos,papuošimui)
1 valgomasis šaukštas cinamonas (Santa Maria, pyragui)
300 mililitrų grietinėlės, 35% (35% riebumo, įdarui)
200 gramų sūris (kremo, įdarui)
300 mililitrų cukraus pudra (įdarui)
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus (Santa Maria, įdarui)
1 arbatinis šaukštelis kardamonas (Santa Maria, įdarui)
10 vienetų sausainiai (pyragui)
100 gramų sviestas (pyragui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pagrindui sumaišykite smulkintus ar maltus sausainius su cinamonu ir ištirpintu sviestu. Kepimo indą ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių pagrindą.
Grietinėlę išplakite. Kreminį sūrį sumaišykite kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir išplakta grietinėle.
Šį įdarą užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti kelioms valandoms.
Palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje ir tuomet tiekite. Puoškite granatų sėklomis ir pistacijomis.

Sūrio pyragas su pistacijomis ir granatais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pagrindui sumaišykite smulkintus ar maltus sausainius su cinamonu ir ištirpintu sviestu. Kepimo indą ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių pagrindą.
Grietinėlę išplakite. Kreminį sūrį sumaišykite kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir išplakta grietinėle.
Šį įdarą užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti kelioms valandoms.
Palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje ir tuomet tiekite. Puoškite granatų sėklomis ir pistacijomis.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...