Pagrindui sumaišykite smulkintus ar maltus sausainius su cinamonu ir ištirpintu sviestu. Kepimo indą ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių pagrindą.
Grietinėlę išplakite. Kreminį sūrį sumaišykite kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir išplakta grietinėle.
Šį įdarą užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti kelioms valandoms.
Palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje ir tuomet tiekite. Puoškite granatų sėklomis ir pistacijomis.
Sūrio pyragas su pistacijomis ir granatais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | granatai (sėklos, papuošimui) |
50 mililitrų | pistacijos (smulkintos ir kepintos,papuošimui) |
1 valgomasis šaukštas | cinamonas (Santa Maria, pyragui) |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% (35% riebumo, įdarui) |
200 gramų | sūris (kremo, įdarui) |
300 mililitrų | cukraus pudra (įdarui) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus (Santa Maria, įdarui) |
1 arbatinis šaukštelis | kardamonas (Santa Maria, įdarui) |
10 vienetų | sausainiai (pyragui) |
100 gramų | sviestas (pyragui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrio pyragas su pistacijomis ir granatais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Granatai, sėklos, papuošimui
-
Pistacijos, smulkintos ir kepintos,papuošimui,
50 mililitrų -
Cinamonas, Santa Maria, pyragui,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 35% riebumo, įdarui,
300 mililitrų -
Sūris, kremo, įdarui,
200 gramų -
Cukraus pudra, įdarui,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus, Santa Maria, įdarui,
1 arbatinis šaukštelis -
Kardamonas, Santa Maria, įdarui,
1 arbatinis šaukštelis -
Sausainiai, pyragui,
10 vienetų -
Sviestas, pyragui,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagrindui sumaišykite smulkintus ar maltus sausainius su cinamonu ir ištirpintu sviestu. Kepimo indą ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių pagrindą.
Grietinėlę išplakite. Kreminį sūrį sumaišykite kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir išplakta grietinėle.
Šį įdarą užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti kelioms valandoms.
Palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje ir tuomet tiekite. Puoškite granatų sėklomis ir pistacijomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...