100 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
200 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Spurgos iš varškės
- Zombių akytės
- Pica studentiška
- Žemaičių blynai su grybais
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Kalakutienos kepsneliai
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Aštrios krevetės grilyje
- Kiaušinis avokade
- Pievagrybiai ant žarijų
- Daržovių užkandėlė
- Buritos (burritos)
- Kalmarų žiedai tešloje
- Įdaryti krepšeliai
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Stirnienos vyniotiniai
- Gardūs vištienos piršteliai
- Sūrio lazdelės
- Kibinai
Sūrio piršteliai
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
200 gramų - Salotos
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dalis tarkuoto sūrio paliekama piršteliams apvolioti. Visi produktai išsukami iki purumo. Daromi pailgi piršteliai, apvoliojami tarkuotu sūriu ar apibarstomi kapotomis petražolėmis. Trumpai paverdami aliejuje. Patiekiami lėkštėje ant prieskoninių daržovių (špinatų lapelių ar salotų).
Komentarai (11)
-
dhd
2015-03-29 18:47
toki recepta tik ant tualetinio uzsirasyt...
-
Daniela
2014-07-18 06:18
Kazkokios pievos cia su tuo receptu!!!
-
klaustukas
2014-06-28 16:02
Pagal nuotrauka tai neatrodo, kad pagaminta vien is salotu ir petrazoliu, nenaudojant miltu.... Siaip, jei butu tik suris ir zoles, vaizdas tikrai butu kitoks (is patirties). Nusivyliau tokiu receptu. Vaizdas puikus, bet neatitinka tikroves:(
-
klaustukas
2014-06-28 15:45
O miltu nereikia???
-
asasas
2010-03-21 12:35
o kaip issukti salotas ir suri iki purumo? :-D
-
Mokiyt
2009-12-07 20:09
Luw sita recepta :myliu: %-) :bucinys: :alus: :bomba: :valgau: :aiskinu: :-D
-
Juste
2009-12-07 20:06
8-| :parselis: :taip: Nzn ar receptas geras...Reiketu pabanduti : :-) :super2: :super: :-? :soku:
-
lina
2009-05-30 21:03
tik jau cia gal nesipykit nevieta %-) :-@
-
as
2009-05-15 11:38
tai cia ir raso kad reikia isvirti aliejuje, atsimerk
-
Kristina
2008-12-18 11:25
puikus receptas ,tik visa tai dar reikia iskepti