Sūrio piršteliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų sviestas
2 vienetai kiaušiniai (tryniai)
200 gramų sūris (tarkuotas, fermentinis)
šiek tiek salotos
šiek tiek petražolės
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Dalis tarkuoto sūrio paliekama piršteliams apvolioti. Visi produktai išsukami iki purumo. Daromi pailgi piršteliai, apvoliojami tarkuotu sūriu ar apibarstomi kapotomis petražolėmis. Trumpai paverdami aliejuje. Patiekiami lėkštėje ant prieskoninių daržovių (špinatų lapelių ar salotų).

Populiariausi receptai šią savaitę

Sūrio piršteliai

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Dalis tarkuoto sūrio paliekama piršteliams apvolioti. Visi produktai išsukami iki purumo. Daromi pailgi piršteliai, apvoliojami tarkuotu sūriu ar apibarstomi kapotomis petražolėmis. Trumpai paverdami aliejuje. Patiekiami lėkštėje ant prieskoninių daržovių (špinatų lapelių ar salotų).

Reklama:

Komentarai (11)


  • dhd 2015-03-29 18:47

    toki recepta tik ant tualetinio uzsirasyt...


  • Daniela 2014-07-18 06:18

    Kazkokios pievos cia su tuo receptu!!!


  • klaustukas 2014-06-28 16:02

    Pagal nuotrauka tai neatrodo, kad pagaminta vien is salotu ir petrazoliu, nenaudojant miltu.... Siaip, jei butu tik suris ir zoles, vaizdas tikrai butu kitoks (is patirties). Nusivyliau tokiu receptu. Vaizdas puikus, bet neatitinka tikroves:(


  • klaustukas 2014-06-28 15:45

    O miltu nereikia???


  • asasas 2010-03-21 12:35

    o kaip issukti salotas ir suri iki purumo? :-D


  • Mokiyt 2009-12-07 20:09

    Luw sita recepta :myliu: %-) :bucinys: :alus: :bomba: :valgau: :aiskinu: :-D


  • Juste 2009-12-07 20:06

    8-| :parselis: :taip: Nzn ar receptas geras...Reiketu pabanduti : :-) :super2: :super: :-? :soku:


  • lina 2009-05-30 21:03

    tik jau cia gal nesipykit nevieta %-) :-@


  • as 2009-05-15 11:38

    tai cia ir raso kad reikia isvirti aliejuje, atsimerk


  • Kristina 2008-12-18 11:25

    puikus receptas ,tik visa tai dar reikia iskepti


Daugiau receptų