Sūrio ir faršo vyniotinis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek prieskoniai (mėsai)
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai
1 skiltelė česnakas
2 vienetai morkos
500 gramų kiauliena (malta, gali būti jautiena)
1 vienetas svogūnai
350 gramų sūris (fermentinis)
5 vienetai kiaušiniai
250 mililitrų majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sūrį sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet neplakti. Į plokščią keturkampę kepimo skardą tiesti kepimo popierių, suvilgyti jį aliejumi, pilti sūrio masę ir tolygiai paskirstyti. Kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Ištraukiam ir paliekam atvėsti. Nulupti ir smulkiai sukapoti česnaką ir svogūną. Nuskutam morką ir smulkiai sutarkuojam. Viską suversti į mėsos faršą, berti maltos mėsos prieskonių, pipirų ir druskos, įmušti kiaušinį. Faršą gerai išmaišykite. Galima svogūną, česnaką ir morką pakepinti aliejuje. Tada nebus palaidas įdaras. Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepam mėsos įdarą ir susukam. Vyniotinį dėti ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Sūrio ir faršo vyniotinis

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sūrį sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet neplakti. Į plokščią keturkampę kepimo skardą tiesti kepimo popierių, suvilgyti jį aliejumi, pilti sūrio masę ir tolygiai paskirstyti. Kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Ištraukiam ir paliekam atvėsti. Nulupti ir smulkiai sukapoti česnaką ir svogūną. Nuskutam morką ir smulkiai sutarkuojam. Viską suversti į mėsos faršą, berti maltos mėsos prieskonių, pipirų ir druskos, įmušti kiaušinį. Faršą gerai išmaišykite. Galima svogūną, česnaką ir morką pakepinti aliejuje. Tada nebus palaidas įdaras. Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepam mėsos įdarą ir susukam. Vyniotinį dėti ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (4)


  • (anonimas) 2011-01-17 12:37

    labai patiko man ir mano zmonai :super:


Daugiau receptų