700 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
80 gramų | fermentinio sūrio (tarkuotas) |
80 gramų | mocarela sūris (tarkuotas) |
6 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai mėsai (mėgstami) |
šiek tiek | riebalai (skardai patepti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių apkepas su šparagais
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Įdarytas netikras zuikis
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Čipolino galvelės
- Mėsos paplotėlis
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kelmas
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Keptas jautienos kumpis
- Ėrienos šašlykas
- Kiškio kepsnys
- Čenachai
- Virtos veršelio kojos
- Aštroki šašlykai
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos nugarinė,
700 gramų -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Fermentinis sūris, tarkuotas,
80 gramų -
Mocarela sūris, tarkuotas,
80 gramų -
Majonezas,
6 valgomieji šaukštai - Prieskoniai mėsai, mėgstami
- Riebalai, skardai patepti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos nugarinę supjaustome nedideliais apie 1,5 cm storio gabalėliais. Šiuos gabalėlius išmušame mėsos muštuku.
Norimą kiekį prieskonių sumaišome indelyje, apibarstome kiekvieną mėsos gabalėlį iš abiejų pusių. Paliekame pasimarinuoti šaldytuve 15 min ar ilgiau arba galima kepti iš karto (priklauso kiek turite laiko).
Svogūną nulupame, perpjauname perpus ir supjaustome griežinėliais.
Kiaulienos gabalėlius išdėliojame ant riebalais pateptos kepimo skardos, apibarstome svogūnais. Ant visų gabalėlių tolygiai užtepame majonezo, apibarstome sutarkuotais sūriais. Uždengiame kepimo folija.
Kepsnelius kepame įkaitintoje iki 180 C orkaitėje uždengtus folija apie 25 min, tuomet nuimame foliją ir dar kepame apie 20 min., kol kepsneliai gražiai apskrunda.
Komentarai (2)
-
Joana
2019-10-02 19:53
Labai skanu gaminau ir ne kartą
-
Joana
2019-10-02 19:53
Labai skanu gaminau ir ne kartą