Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Kepsneliai iškepa minkšti ir sultingi, o sūris, majonezas ir svogūnai atstoja padažą. Šiuos kepsnelius patiekite su mėgstamu garnyru – bulvėmis, ryžiais, salotomis, Kepsneliai iškepa minkšti ir sultingi, o sūris, majonezas ir svogūnai atstoja padažą. Šiuos kepsnelius patiekite su mėgstamu garnyru – bulvėmis, ryžiais, salotomis, troškintomis daržovėmis ir pan. Jokio papildomo padažo kepsneliams tikrai nebereikia, nebent esate didelis padažų mėgėjas, tuomet galite rinktis papildomai barbekiu ar aštrų padažą. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų kiaulienos nugarinė
2 vienetai svogūnai (vidutinio dydžio)
80 gramų fermentinio sūrio (tarkuotas)
80 gramų mocarela sūris (tarkuotas)
6 valgomieji šaukštai majonezas
šiek tiek prieskoniai mėsai (mėgstami)
šiek tiek riebalai (skardai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaulienos nugarinę supjaustome nedideliais apie 1,5 cm storio gabalėliais. Šiuos gabalėlius išmušame mėsos muštuku.
2.
Norimą kiekį prieskonių sumaišome indelyje, apibarstome kiekvieną mėsos gabalėlį iš abiejų pusių. Paliekame pasimarinuoti šaldytuve 15 min ar ilgiau arba galima kepti iš karto (priklauso kiek turite laiko).
3.
Svogūną nulupame, perpjauname perpus ir supjaustome griežinėliais.
4.
Kiaulienos gabalėlius išdėliojame ant riebalais pateptos kepimo skardos, apibarstome svogūnais. Ant visų gabalėlių tolygiai užtepame majonezo, apibarstome sutarkuotais sūriais. Uždengiame kepimo folija.
5.
Kepsnelius kepame įkaitintoje iki 180 C orkaitėje uždengtus folija apie 25 min, tuomet nuimame foliją ir dar kepame apie 20 min., kol kepsneliai gražiai apskrunda.

Populiariausi receptai šią savaitę

Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Kepsneliai iškepa minkšti ir sultingi, o sūris, majonezas ir svogūnai atstoja padažą. Šiuos kepsnelius patiekite su mėgstamu garnyru – bulvėmis, ryžiais, salotomis, ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulienos nugarinę supjaustome nedideliais apie 1,5 cm storio gabalėliais. Šiuos gabalėlius išmušame mėsos muštuku.

  2. Norimą kiekį prieskonių sumaišome indelyje, apibarstome kiekvieną mėsos gabalėlį iš abiejų pusių. Paliekame pasimarinuoti šaldytuve 15 min ar ilgiau arba galima kepti iš karto (priklauso kiek turite laiko).

  3. Svogūną nulupame, perpjauname perpus ir supjaustome griežinėliais.

  4. Kiaulienos gabalėlius išdėliojame ant riebalais pateptos kepimo skardos, apibarstome svogūnais. Ant visų gabalėlių tolygiai užtepame majonezo, apibarstome sutarkuotais sūriais. Uždengiame kepimo folija.

  5. Kepsnelius kepame įkaitintoje iki 180 C orkaitėje uždengtus folija apie 25 min, tuomet nuimame foliją ir dar kepame apie 20 min., kol kepsneliai gražiai apskrunda.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (2)


  • Joana 2019-10-02 19:53

    Labai skanu gaminau ir ne kartą


  • Joana 2019-10-02 19:53

    Labai skanu gaminau ir ne kartą


Daugiau receptų