
Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
šiek tiek | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
1 skiltelė | česnakas |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Jei neturiu Šeimininkes sviesto, naudoju įprastą ir pabarstau Persilado prieskonių.
2.
Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais.
3.
Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako.
4.
Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėtipuselę vyšninio pomidoro ir pabarstyti kapotais krapais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su persikų uogiene
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Užkandėlė su silke
-
Sūrio sumuštinis
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Sumuštinukai su silke
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Vištiena salierų loveliuose
-
Mini sumuštinukai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Sumuštinukai su paprika ir sūriu
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Vieno kąsnio sumuštinukai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas - Sviestas
-
Kiaušiniai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Majonezas, VILNIUS
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Jei neturiu Šeimininkes sviesto, naudoju įprastą ir pabarstau Persilado prieskonių.
Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais.
Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako.
Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėtipuselę vyšninio pomidoro ir pabarstyti kapotais krapais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...