Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | citrinų sultys |
1 pakelis | vafliai (arba trapučiai, nesaldūs) |
100 gramų | sūris (lydytas) |
50 gramų | sūris (maskarpone) |
100 gramų | lašiša (sūdyta, file) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
3.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Picos - ricos
- Sumuštinukai su obuoliais
- Nerealus mėsainis su maltiniu
- Sumuštiniai su šprotais
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Karšti sumuštiniai
- Karšti sumuštiniai
- Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Vegetariškas sumuštinis
- Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
- Lauko sumuštinis su krevetėmis
- Vištiena salierų loveliuose
- Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
- Sūrio sumuštinis
- Ispaniški sandvičiai
- Kepti sumuštiniai su avokadu
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Citrinų sultys
-
Vafliai, arba trapučiai, nesaldūs,
1 pakelis -
Sūris, lydytas,
100 gramų -
Sūris, maskarpone,
50 gramų -
Lašiša, sūdyta, file,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...