Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | citrinų sultys |
1 pakelis | vafliai (ar saldainiai, nesaldūs) |
100 gramų | sūris (lyudytas, tepamas) |
50 gramų | sūris (maskarponė) |
100 gramų | lašiša (sūdyta, file) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
3.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lengvas ir greitas hamburgeriukas
- Vėrinukai
- Karšti sumuštiniai
- Sumuštinukai su lašiša ir citrina
- Festivalio sumuštinis
- Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Viliaus sūrio sumuštinukai
- Sumuštiniai su persikų uogiene
- Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Sumuštinukai su sūriu
- Sumuštinukai per 5 minutes
- Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Grūdėtos varškės ir avokado sumuštinukai
- Tobulas burgeris
- Vištiena salierų loveliuose
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Citrinų sultys
-
Vafliai, ar saldainiai, nesaldūs,
1 pakelis -
Sūris, lyudytas, tepamas,
100 gramų -
Sūris, maskarponė,
50 gramų -
Lašiša, sūdyta, file,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...