Sultingi šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena (šoninė ) |
4 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos (sultys ) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | provanso žolelės |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šoninė perkam be kauliukų. Nuimam (nupjaunam) odą. Supjaustome kubeliais, svogūną – žiedais.
2.
Mėsą apibarstome druską, pipirais, provanso žolelėmis. Gerai išminkome. Apšlakstome aliejumi, gerai išminkome.
3.
Išspaudžiame vienos citrinos sultys, apšlakstome mėsą. Sudedam svogūną, išmaišome. Paliekame marinuoti, geriausiai per naktį. Kepame ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Ežero šašlykas
- Maltinukai su sūriu
- Kepsnys Du milžinai
- Jautienos čenakai
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Orkaitėje keptas paršelis
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Šašlykai citrinų marinate
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Orkaitėje kepti kotletai
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Kiaulienos kotletai
- Balandėliai
- Garfildo lazanija
Sultingi šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, šoninė ,
2 kilogramai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Citrinos, sultys ,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Provanso žolelės
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šoninė perkam be kauliukų. Nuimam (nupjaunam) odą. Supjaustome kubeliais, svogūną – žiedais.
Mėsą apibarstome druską, pipirais, provanso žolelėmis. Gerai išminkome. Apšlakstome aliejumi, gerai išminkome.
Išspaudžiame vienos citrinos sultys, apšlakstome mėsą. Sudedam svogūną, išmaišome. Paliekame marinuoti, geriausiai per naktį. Kepame ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...