
Sultingi šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena (šoninė ) |
4 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos (sultys ) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | provanso žolelės |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šoninė perkam be kauliukų. Nuimam (nupjaunam) odą. Supjaustome kubeliais, svogūną – žiedais.
2.
Mėsą apibarstome druską, pipirais, provanso žolelėmis. Gerai išminkome. Apšlakstome aliejumi, gerai išminkome.
3.
Išspaudžiame vienos citrinos sultys, apšlakstome mėsą. Sudedam svogūną, išmaišome. Paliekame marinuoti, geriausiai per naktį. Kepame ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos guliašas
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Šernienos kepsnys
-
Steikai
-
Sibiro koldūnai
-
Jautiena kiniškai
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Avienos šonkauliukai
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Mėsos pyragas
-
Cukinijų laiveliai
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Guliašas su kiauliena
-
Jautienos čenakai
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Sultingi šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, šoninė ,
2 kilogramai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Citrinos, sultys ,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Provanso žolelės
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šoninė perkam be kauliukų. Nuimam (nupjaunam) odą. Supjaustome kubeliais, svogūną – žiedais.
Mėsą apibarstome druską, pipirais, provanso žolelėmis. Gerai išminkome. Apšlakstome aliejumi, gerai išminkome.
Išspaudžiame vienos citrinos sultys, apšlakstome mėsą. Sudedam svogūną, išmaišome. Paliekame marinuoti, geriausiai per naktį. Kepame ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...