Sulekta Speltos pica
AUTORIUS:
Tomas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas mišinys spelta miltų picai
200 mililitrų vanduo
40 mililitrų aliejaus
6 gramai druska
200 gramų karštai rūkytas kiaulienos kumpis
1 vienetas aguročio
250 gramų fermentinio sūrio
5 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
1 vienetas paprika
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į indą suberti pakelio turinį, maišant įpilti 210 -230 ml šilto vandens (30 - 32 ºC) ir 40 ml augalinio aliejaus (rekomenduojamas alyvuogių), jei pageidaujate įberti druskos pagal skonį (įprastam skoniui 6 - 7g).
Gerai išminkyti, susukti tešlos rutulį ir palikti šiltoje vietoje (apie 32º) kilti apie 1 - 1,5 valandos (uždengti lininių rankšluosčiu ar plėvele, kad neapdžiūtų paviršius).
Tešla turi padvigubėti.
Tuomet iškočioti norimo dydžio picos paplotį ir padėti ant riebalais pateptos kepimo skardos ar kepimo popieriaus.
2.
Visus ingredientus supjaustyti.
Paruoštą paplotį ištepti padažu, sudėti picos įdarą.
Perlenkti paplotį.
3.
Kepti iki 200 - 220˚C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 25 minutes (priklausomai nuo picos storio ir įdaro kiekio).
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Sulekta Speltos pica

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į indą suberti pakelio turinį, maišant įpilti 210 -230 ml šilto vandens (30 - 32 ºC) ir 40 ml augalinio aliejaus (rekomenduojamas alyvuogių), jei pageidaujate įberti druskos pagal skonį (įprastam skoniui 6 - 7g).
    Gerai išminkyti, susukti tešlos rutulį ir palikti šiltoje vietoje (apie 32º) kilti apie 1 - 1,5 valandos (uždengti lininių rankšluosčiu ar plėvele, kad neapdžiūtų paviršius).
    Tešla turi padvigubėti.
    Tuomet iškočioti norimo dydžio picos paplotį ir padėti ant riebalais pateptos kepimo skardos ar kepimo popieriaus.

  2. Visus ingredientus supjaustyti.
    Paruoštą paplotį ištepti padažu, sudėti picos įdarą.
    Perlenkti paplotį.

  3. Kepti iki 200 - 220˚C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 25 minutes (priklausomai nuo picos storio ir įdaro kiekio).
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Tomas
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų