Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Sūdytos rūgštynės žiemai
INGREDIENTAI:
200 gramų | rūgštynės |
50 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų košė
- Morkų ir bulvių košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Skani bulvių košė
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Rabarbarų tyrė
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Bulvių kukuliai
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Manų apkepas su razinomis
- Vištiena su ryžiais
- Bulvių košė su spirgais
- Arvydo paprasta grikių košė
- Bulvių košė su sūriu
- Žirnių ir bulvių košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Moliūgų ir obuolių košė
- Puri ryžių košė
- Vaivorikštinė bulvių košė
Sūdytos rūgštynės žiemai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Rūgštynės,
200 gramų -
Druska,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zodė
2017-08-15 22:29
Ar savo sultyse?
-
as
2011-05-01 21:48
RGSTYNES GERIAU BLANSIRUOTI IR UZVAKUOTI BE DRUSKOS.VAIZDAS NE KOKS BET SKONIS GERAS :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...