1 kilogramas | rūgštynės |
100 gramų | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti pomidorai
- Cukinijos žiemai
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Grybai svieste
- Marinuotos voveraitės
- Konservuoti baravykai
- Marinuoti agurkai
- Konservuotos rūgštynės
- Pomidorai savo sultyse
- Marinuoti grybai žiemai
- Paprikia su medum
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Sūdytos rūgštynės
- Marinuoti kopūstai su daržovėmis
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Marinuoti agurkai
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Sūdyti agurkai
- Rauginti agurkai žiemai
- Marinuoti žiediniai kopūstai
Sūdytos rūgštynės
- Paruošimo laikas:
-
Rūgštynės,
1 kilogramas -
Druska,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rūgštynių lapelius nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite, supilkite druską ir gerai išmaišykite. Rūgštynes su šaukštu kietai sugrūskite į švariai išplautus ir iškaitintus indelius, atsiradusią sunką užpilkite ant viršaus ir uždarykite iškaitintais dangteliais. Stiklainius su rūgštynėmis laikykite šaltai, 0 - 4 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (8)
-
kristina
2012-09-21 16:57
m kaip gera gaminti
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)