Studentiškas troškinys su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | dešrelės |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Labai paprastas paruošimas. Morkas ir dešreles supjaustome nedideliais griežinėliais. Bulves ir svogūnus supjaustome kubeliais. Supjaustytus produktus sluoksniuojame moliniame inde, užpilame mišiniu gautu iš: grietinės, majonezo, aliejaus ir prieskonių. Kepame į 180 0C orkaitėje apie 45 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Troškinti veršienos šonkauliai
- Mėsos troškinys laivelyje
- Kiaulienos troškinys
- Troškinys žarijose
- Virta aviena su pomidorais
- Troškinukas
- Troškinta jautiena su paprika
- Miglės guliašas
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Troškinta vištiena su daržovėmis
- Balandėliai pagal Viką
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Rūgštus kabesas
- Baklažanai japoniškai
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Ypatingas jautienos troškinys
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Triušio kepsnys
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešrelės,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai, Vegeta
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Labai paprastas paruošimas. Morkas ir dešreles supjaustome nedideliais griežinėliais. Bulves ir svogūnus supjaustome kubeliais. Supjaustytus produktus sluoksniuojame moliniame inde, užpilame mišiniu gautu iš: grietinės, majonezo, aliejaus ir prieskonių. Kepame į 180 0C orkaitėje apie 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2013-07-30 13:21
o kokios desreles?
-
Aušra
2012-07-11 12:54
Lengva pagaminti. Labai geras receptas. ;-) :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...