Strėvos suktinis kitaip
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų jautiena (karbonadas)
2 vienetai kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
3 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
1.5 valgomojo šaukšto sviestas (kepsniui pagardinti)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įdarui jums reikės:
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska

Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Strėvos suktinis kitaip

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui jums reikės:
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska

Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų