Įdarui jums reikės:
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.

Strėvos suktinis kitaip
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (karbonadas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (kepsniui pagardinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Basturma
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Mėsos paplotėlis
-
Veršienos kepsnys
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Paprika įdaryta faršu
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Balandėliai pagal Viką
-
Kepta marinuota veršiena
-
Aštroki šašlykai
-
Mėsos duona
Strėvos suktinis kitaip
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, karbonadas,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, kepsniui pagardinti,
1.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui jums reikės:
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...