Sterko filė supjaustoma gabalais ir išverdama vandenyje su prieskoniais bei druska. Po to gabalai išdėliojami porcijinėje keptuvėje, ant viršaus sudedami patroškinti pievagrybiai ir palaistoma pomidorų padažu.
Prieš patiekiant, patiekalas pakaitinamas iki virimo, papuošiamas vėžių kakliukais arba krabų gabaliukais ir nuluptais citrinos griežinėliais.
Taip galima paruošti didįjį eršketą, sterlę, lydeką, menkę, vėgėlę ir kitokią žuvį.
Sterkas pomidorų padaže su grybais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
1 stiklinė | pomidorų padažas |
200 gramų | starkis (filė) |
200 gramų | pievagrybiai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sterkas pomidorų padaže su grybais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Kvapieji pipirai, malti
-
Pomidorų padažas,
1 stiklinė -
Starkis, filė,
200 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sterko filė supjaustoma gabalais ir išverdama vandenyje su prieskoniais bei druska. Po to gabalai išdėliojami porcijinėje keptuvėje, ant viršaus sudedami patroškinti pievagrybiai ir palaistoma pomidorų padažu.
Prieš patiekiant, patiekalas pakaitinamas iki virimo, papuošiamas vėžių kakliukais arba krabų gabaliukais ir nuluptais citrinos griežinėliais.
Taip galima paruošti didįjį eršketą, sterlę, lydeką, menkę, vėgėlę ir kitokią žuvį.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2011-08-07 16:14
:super: labai skanu ir greitai paruosiama
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...