Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.
Sriuba su kukuliais
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
1 sauja | ryžiai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | lauro lapų (lapelis) |
5 vienetai | juodieji pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
2 litrai | sultinys |
500 gramų | jautiena (neriebi) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šaldžiasriubė
- Rūgštynių kremas
- Indiška sriuba
- Trinta žiedinių kopūstų sriuba
- Moliūgų sriuba
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Olandiška salierų sriuba
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Lapienė
- Ukrainietiški barščiai
- Vengriška šalta sriuba
- Vegetariška avinžirnių sriuba
- Rūgštynių šaltibarščiai
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Soti žuvienė
- Šaltibarščiai
- Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
Sriuba su kukuliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
1 sauja -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Lauro lapai, lapelis,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sultinys,
2 litrai -
Jautiena, neriebi,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...