Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.
Sriuba "Korėja"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
500 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Špinatų sriuba su sūriu
- Paprasta daržovių sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Arvydo lieknėjimo sriuba
- Grybų sriuba su duona
- Burnočių sriuba
- Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
- Kamų sriuba
- Lietuviška kopūstienė
- Žuvienė kitaip
- Šamienė
- Linos sriuba
- Daržovių sultinys su vištiena
- Sriuba su jautiena
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Vištienos sriuba su koldūnais
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Mėsos ir kaulų sultinys
- Ryžių sriuba su pievagrybiais
Sriuba "Korėja"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai -
Vištienos filė,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika, milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...