šiek tiek | cinamonas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | imbieras (milteliai) |
3 vienetai | morkos (nedidelės) |
0.5 vieneto | kopūstai |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | karis |
Jei norite, galite pagardinti virtų daržovių gabaliukais: brokoliais, kalafiorais, šparaginėmis pupelėmis, tačiau ne bulvėmis ar baklažanais.
Jei norite tirštesnės, nupilkite daugiau vandens, jei skystesnės - palikite jo daugiau. Sriubą gardinkite šaukšteliu alyvuogių aliejaus ar grietinėlės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta kukurūzų sriuba
- Alaus sriuba
- Burokėlių sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Moliūgo kisielius
- Pieniška brokolių sriuba
- Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
- Rūgštynių kremas
- Trinta brokolių ir žirnių sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Porų trinta sriuba
- Svogūnų sriuba
- Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Trinta brokolių sriuba
- Trinta runkelių sriuba
- Kreminė salierų sriuba
- Paprikų sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
Sriuba "Dieta"
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
-
Svogūnai,
1 vienetas - Imbieras, milteliai
-
Morkos, nedidelės,
3 vienetai -
Kopūstai,
0.5 vieneto -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Karis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą, morkas ir svogūną supjaustome. Viską užpylus vandeniu, išverdame, dedame sultinio kubelį. Imbiero šaknį sutarkuojame, kad gautųsi geras šaukštas, o jei neturite, pakeiskite šaukšteliu imbiero miltelių. Suberiame imbierą, dedame šaukštelį kario ir šaukštelį cinamono. Nupilame dalį vandens. Viską gerai sutriname blenderiu ir patiekiame į stalą.
Jei norite, galite pagardinti virtų daržovių gabaliukais: brokoliais, kalafiorais, šparaginėmis pupelėmis, tačiau ne bulvėmis ar baklažanais.
Jei norite tirštesnės, nupilkite daugiau vandens, jei skystesnės - palikite jo daugiau. Sriubą gardinkite šaukšteliu alyvuogių aliejaus ar grietinėlės.
Komentarai (3)
-
Linksmute
2010-01-18 19:11
:atsiprasau: Na as tai siek tiek kitoki dietines sriubos recepta zinau - toms ir tiems , kas nori sukusti , arba siaip isvalyti organizma. Kopustai,morkos , salieras , pomidorai(be odos),saldieji pipirai,cesnakas .Viskas smulkiai supjaustoma ir imetama i jau verdanti vandeni.Verdama apie 30 min. Pries baigiant virti iberiama siek tiek vegetos(pagal skoni) ir susmulkintu svieziu petrazoliu . Vien tik sia sriuba valgyti 3 kart dienoje dvi savaites. :jee: Jeigu iskentesite , atsikratysit keleta nereikalingu kilogramu ir naturaliu budu pravalysite savo pilvuka o:-)
-
Kibernetika
2009-08-06 18:49
Mmmm, kaip tik ją dabar valgau, niam niam, visai gardu ;-)
Tik aš vietoje imbiero dėjau ciberžolės, ir dėjau du sultinio kubelius, na ir patiekus į sriubos lėkštę įsimečiau kelias virtas bulves. Tikrai skanu :super: