Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpintas sviestas, druska, miltai, įmušame kiaušinį.
Tešla gerai išminkoma ir pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Tešla turi būti minkšta.
Iš tešlos formuojame apvalius rutuliukus.
Juos dėsime į verdantį aliejų.
Išvirusios spurgos apibarstomos cukraus pudra.

Spurgos pavakariams
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
3 stiklinės | pienas |
30 gramų | mielės |
50 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
10 gramų | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
300 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių desertas
-
Imbieriniai blyneliai
-
Kepti obuoliai su įdaru
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Pudingas
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kalėdiniai grybukai
-
Kriaušės tešloje
-
Bananai tešloje
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Karštas šokoladas
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Apelsinai obuoliuose
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Obuoliai su varške
-
Šokoladiniai fondantai
-
Aronijų pudingas
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Mielinės spurgos
Spurgos pavakariams
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Pienas,
3 stiklinės -
Mielės,
30 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
10 gramų -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpintas sviestas, druska, miltai, įmušame kiaušinį.
Tešla gerai išminkoma ir pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Tešla turi būti minkšta.
Iš tešlos formuojame apvalius rutuliukus.
Juos dėsime į verdantį aliejų.
Išvirusios spurgos apibarstomos cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (4)
-
aiste
2016-08-27 08:00
geras produktas
-
kamile
2015-12-16 09:11
geras produktas ! !
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...