Sprandinės kepsnys grilyje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gabalas | kiaulienos sprandinė |
0.5 stiklinės | medus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
2.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
3.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Iškylos dešrelės
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Kepsnys garstyčių padaže
- Mėsos paplotėlis
- Jautienos nugarinė su daržovėmis
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Mėsos apkepas
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Įdaryti makaronai
- Faršo vyniotinis
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Tradiciniai šašlykai
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Skanus šašlykiukas
- Holishki (balandėliai)
- Šašlykas pomidorų sultyse
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
Sprandinės kepsnys grilyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1 gabalas -
Medus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Arūnė
Gaminimo eiga:
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...