Spiralinės dešrelės
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | dešrelės |
500 gramų | tešla (bemielė, sluoksniuota) |
šiek tiek | kečupas (arba majonezas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Pyragėliai su daržovėmis
- Silkė su daržovėmis
- Cukinijų užkanda
- Vėrinukai
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Pica studentiška
- Sūrio kroketai
- Kiaušinis avokade
- Skanusis daržovių šašlykas
- Omletas su špinatais
- Mėsos duona
- Vėrinukai
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Keptos krevetės
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Kepta duona su padažu
- Pievagrybiai grietinės padaže
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
Spiralinės dešrelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Dešrelės,
1 kilogramas -
Tešla, bemielė, sluoksniuota,
500 gramų - Kečupas, arba majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...