Špinatų sriuba
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų špinatai
150 mililitrų grietinėlės, 35% ((12% riebumo))
4.3 litro vanduo
2 vienetai svogūnai (askaloninių )
1 valgomasis šaukštas miltai
2 valgomieji šaukštai sūris (parmezano, smulkintas)
1 skiltelė česnakas
1 vienetas sultinys (MAGGI daržovių (kubelis))
1 sauja duona (skrebučiai)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
100 gramų bazilikas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nuvalytus svogūnus supjaustykite ir česnako skiltelę.
2.
Įkaitinkite puodą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnaką. Apibarstykite miltais.
3.
Į pudą supilkite vandenį ir palaukite kol užvirs. Tuomet ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.
4.
Sudėkite špinatus bei susmulkintą baziliką į puodą. Tuomet smulkintuvu sutrinkite puodo tūrinį, kol sriuba pasidarys tiršta.
5.
Tuomet supilkite grietinėlę ir pavirkite dar apie 5 min ant žemos ugnies.
6.
Patiekite sriubą su parmezano sūriu ir duonos skrebučiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Špinatų sriuba

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuvalytus svogūnus supjaustykite ir česnako skiltelę.

  2. Įkaitinkite puodą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnaką. Apibarstykite miltais.

  3. Į pudą supilkite vandenį ir palaukite kol užvirs. Tuomet ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.

  4. Sudėkite špinatus bei susmulkintą baziliką į puodą. Tuomet smulkintuvu sutrinkite puodo tūrinį, kol sriuba pasidarys tiršta.

  5. Tuomet supilkite grietinėlę ir pavirkite dar apie 5 min ant žemos ugnies.

  6. Patiekite sriubą su parmezano sūriu ir duonos skrebučiais.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų