Specialus Ričardo sūrio pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | cukrus |
150 gramų | sausainiai |
80 gramų | sviestas |
350 gramų | sūris (Maskarponės) |
250 gramų | sūris (Philadelphia) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | žalioji citrina |
šiek tiek | vanilė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sausainius sutrupinti, supilti ištirpintą sviestą ir viską gerai išmaišyti. 20 cm kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, supilti sausainių masę ir ranka paspausti, kad gautųsi pagrindas. Jį apkepti 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min, kad sutvirtėtų.
2.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, sudėti maskarponės sūrį, philadelphia sūrį, vanilę, supilti pusė laimo sultis ir suberti sutarkuotą laimo žievelę. Maišyti kol masė bus vientisa.
3.
Gautą masę supilti ant pagrindo. Orkaitės temperatūrą sumažinti iki 160 °C ir kepti apie 50-60 minučių iki varškės masė sutvirtės. Baigus kepti, kelioms valandoms palikti pyragą atvėsti. Patiekti šaltą, galim pagardinti uogomis ar plakta grietinėle.
Specialus Ričardo sūrio pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukrus,
150 gramų -
Sausainiai,
150 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Sūris, Maskarponės,
350 gramų -
Sūris, Philadelphia,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Žalioji citrina,
1 vienetas - Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sutrupinti, supilti ištirpintą sviestą ir viską gerai išmaišyti. 20 cm kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, supilti sausainių masę ir ranka paspausti, kad gautųsi pagrindas. Jį apkepti 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min, kad sutvirtėtų.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, sudėti maskarponės sūrį, philadelphia sūrį, vanilę, supilti pusė laimo sultis ir suberti sutarkuotą laimo žievelę. Maišyti kol masė bus vientisa.
Gautą masę supilti ant pagrindo. Orkaitės temperatūrą sumažinti iki 160 °C ir kepti apie 50-60 minučių iki varškės masė sutvirtės. Baigus kepti, kelioms valandoms palikti pyragą atvėsti. Patiekti šaltą, galim pagardinti uogomis ar plakta grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
-
zana
2015-02-01 00:55
Gavosi skanus pyragas, labai labai skanus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...