Sparneliai su spanguolėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai | vištų sparneliai |
4 vienetai | obuoliai |
8 saujos | spanguolės |
50 mililitrų | baltas vynas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
5 žiupsneliai | imbieras |
5 žiupsneliai | juodieji pipirai |
4 žiupsneliai | druska |
5 žiupsneliai | malti kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sparnelius barstom prieskoniais, druska ir paliekam 2 valandoms pasimarinuoti. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki apgelsta.
2.
Spanguoles, medų ir vyną sumaišome ir sutriname trintuvu iki vientisos masės.
3.
Obuolius pjauname pusiau, išimame sėklas, dedame spanguolių masės. Likusia mase skaniname sparnelius ir dar 10 minučių kepame 160 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
4.
Iškepus užbarstom keletu spanguolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventiniai drebučiai
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Vištienos kotletukai su varške
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Vištiena su daržovemis
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Kepta žąsies kulšelė
- Traškūs vištos sparneliai
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Aštrios vištų kepenėlės
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Kepta antiena
- Vištienos širdelių blyneliai
Sparneliai su spanguolėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų sparneliai,
8 vienetai -
Obuoliai,
4 vienetai -
Spanguolės,
8 saujos -
Baltas vynas,
50 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras,
5 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
5 žiupsneliai -
Druska,
4 žiupsneliai -
Malti kmynai,
5 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius barstom prieskoniais, druska ir paliekam 2 valandoms pasimarinuoti. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki apgelsta.
Spanguoles, medų ir vyną sumaišome ir sutriname trintuvu iki vientisos masės.
Obuolius pjauname pusiau, išimame sėklas, dedame spanguolių masės. Likusia mase skaniname sparnelius ir dar 10 minučių kepame 160 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
Iškepus užbarstom keletu spanguolių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...