Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | šparaginės pupelės (virtos ) |
50 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | cukinija (maža) |
300 gramų | dešra (servelatas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | lauro lapų |
1 sauja | žalumynų (petražolės, krapai, bazilikai) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus.
2.
Sudėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.
3.
Prieš valgant užtarkuoti sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lęšiai su vynu
- Vištiena "afigiena"
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
- Soti čili sriuba - troškinys
- Troškinta aviena
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Troškintas triušis
- Jautiena su ryžiais
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Virta veršienos krūtininė
- Kiaulienos ir daržovių troškinys
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Virta veršiena su daržovėmis
- Vyne troškintas triušis
- Troškinys su faršu
- Troškinti rauginti kopūstai
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Šparaginės pupelės, virtos ,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Cukinija, maža,
1 vienetas -
Dešra, servelatas,
300 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Lauro lapai,
1 žiupsnelis -
Žalumynai, petražolės, krapai, bazilikai,
1 sauja -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus.
Sudėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.Prieš valgant užtarkuoti sūriu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...