Šparaginių pupelių salotos
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų šparaginės pupelės (įvairių spalvų)
3 arbatiniai šaukšteliai krapai (smulkinti)
1 vienetas svogūnai (mažas)
7 vienetai pomidorai ((vyšiniai))
Užpilui:
3 valgomieji šaukštai acto ((obuolių))
4 valgomieji šaukštai vanduo
1 arbatinis šaukštelis cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio druska (jūros)
šiek tiek paprika (aitrioji)
1 skiltelė česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Šparagines pupeles išvirti, atvėsinti, supjaustyti stambiais gabalėliais.
2.
Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ir kartu su krapais užberti ant pupelių.
3.
Paruošti užpilą iš užpilui skirtų ingredientų. Užpilu užpilti salotas ir padėti valandai į šaldytuvą. Papuošti vyšniniais pomidoriukais ir smulkintais krapais.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Šparaginių pupelių salotos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Užpilui:
Gaminimo eiga:
  1. Šparagines pupeles išvirti, atvėsinti, supjaustyti stambiais gabalėliais.

  2. Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ir kartu su krapais užberti ant pupelių.

  3. Paruošti užpilą iš užpilui skirtų ingredientų. Užpilu užpilti salotas ir padėti valandai į šaldytuvą. Papuošti vyšniniais pomidoriukais ir smulkintais krapais.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Audronė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų