Šparagai svieste su peletrūnais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | šparagai |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | pelerūnas (kietis) (smulkintas) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
0.5 vieneto | citrinos (žievelė, tarkuota) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nupjaustykite sumedėjusius šparagų galus. Suriškite šparagus į keturis vienodo dydžio ryšulėlius. Sudėkite ryšulėlius į didelį troškintuvą su verdančiu vandeniu. Uždenkite ir troškinkite 6-8 min., kol šparagai suminkštės, bet vis dar bus pakankaimai tvirti. Nusunkite ir atriškite. Sudėkite šparagus į keturias pašildytas lėkštes. Išsukite sviestą su likusiais produktais, truputį jį pašildykite ir užpilkite ant šparagų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Troškintas daržovių garnyras
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Karštos troškintos voveraitės
- Spageti su alyvuogėmis
- Kepti rauginti kopūstai
- Troškinti žiediniai kopūstai
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Jūros lydeka Graikiškai
- Daržovių troškinys
- Troškinta lydeka
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Grybų troškinys
- Troškinti kazlėkai
- Troškinti pievagrybiai
- Troškinti griežčiai
- Kelmučių kotletukai
- Vegetariškas troškinukas
- Šutintas karšis
Šparagai svieste su peletrūnais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai,
500 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Pelerūnas (kietis), smulkintas,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
0.5 vieneto -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjaustykite sumedėjusius šparagų galus. Suriškite šparagus į keturis vienodo dydžio ryšulėlius. Sudėkite ryšulėlius į didelį troškintuvą su verdančiu vandeniu. Uždenkite ir troškinkite 6-8 min., kol šparagai suminkštės, bet vis dar bus pakankaimai tvirti. Nusunkite ir atriškite. Sudėkite šparagus į keturias pašildytas lėkštes. Išsukite sviestą su likusiais produktais, truputį jį pašildykite ir užpilkite ant šparagų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...