Šparagai ant griliaus
AUTORIUS:
Natalija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 saujos šparagai
2 valgomieji šaukštai balzaminio kremo
2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
1 valgomasis šaukštas sojos padažas
2 valgomieji šaukštai sultys ((šviežių apelsinų))
1 arbatinis šaukštelis medus
2 skiltelės česnakas (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuskuskite šparagus (nuo trečdalis nuo koto pusės) ir nupjaukite apie 1 cm koto (kietąją dalį). Pavirkite juos sūdytame vandenyje 2-3 min. Nukoškite ir sudėkite į dubenį.
2.
Sumaišykite visus ingridientus ir marinatu apšlakstykite smidrus.
Palikite marinuotis pusė valandos.
3.
Sudėkite ant grutelių ir kepkite ant žarijų vartydami, kol šparagai sušils ir vos vos apskrus.
Patiekite apšlakstę alyvuogių aliejumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Galima užbarstyti tarkuoto parmezano ar "Džiugo".

Populiariausi receptai šią savaitę

Šparagai ant griliaus

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuskuskite šparagus (nuo trečdalis nuo koto pusės) ir nupjaukite apie 1 cm koto (kietąją dalį). Pavirkite juos sūdytame vandenyje 2-3 min. Nukoškite ir sudėkite į dubenį.

  2. Sumaišykite visus ingridientus ir marinatu apšlakstykite smidrus.
    Palikite marinuotis pusė valandos.

  3. Sudėkite ant grutelių ir kepkite ant žarijų vartydami, kol šparagai sušils ir vos vos apskrus.
    Patiekite apšlakstę alyvuogių aliejumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
    Galima užbarstyti tarkuoto parmezano ar "Džiugo".

Receptą atsiuntė Natalija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų