Spanguoles sumalti, užpilti degtine, supilti į sandariai uždaromą indą ir 3-4 dienas palaikyti.
Tuomet nukošti per keturgubos marlės filtrą, supilti cukrų ir pakaitinti iki virimo, bet neužvirti.
Nukėlus nuo ugnies penkioms minutėms įmesti marlėje surištus prieskonius.
Prieskonius išėmus supilstyti į butelius ir laikyti vėsioje vietoje.

Spanguolių likeris
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kardamonas (sėklos) |
0.75 litro | degtinė |
4 stiklinės | spanguolės |
0.5 kilogramo | cukrus |
šiek tiek | cinamonas (žievė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų likeris
-
Kavos likeris
-
Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Juodųjų serbentų likeris
-
Ponių kokteilis
-
Kokteilis „Klasikinė Margarita“
-
Apelsinų likeris
-
Pienių likeris
-
Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Braškių likeris
-
Kakavinis likeris
-
Tamsaus alaus kokteilis
-
Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
-
Aviečių likeris
-
Naminis kiaušinių likeris
-
Šokoladinis kokteilis
-
Bočių gėrimas
-
Alaus Margarita
-
Kondensuoto pieno likeris
-
Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
Spanguolių likeris
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kardamonas, sėklos,
3 vienetai -
Degtinė,
3/4 litro -
Spanguolės,
4 stiklinės -
Cukrus,
0.5 kilogramo - Cinamonas, žievė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spanguoles sumalti, užpilti degtine, supilti į sandariai uždaromą indą ir 3-4 dienas palaikyti.
Tuomet nukošti per keturgubos marlės filtrą, supilti cukrų ir pakaitinti iki virimo, bet neužvirti.
Nukėlus nuo ugnies penkioms minutėms įmesti marlėje surištus prieskonius.
Prieskonius išėmus supilstyti į butelius ir laikyti vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...