Spanguoles sumalti, užpilti degtine, supilti į sandariai uždaromą indą ir 3-4 dienas palaikyti.
Tuomet nukošti per keturgubos marlės filtrą, supilti cukrų ir pakaitinti iki virimo, bet neužvirti.
Nukėlus nuo ugnies penkioms minutėms įmesti marlėje surištus prieskonius.
Prieskonius išėmus supilstyti į butelius ir laikyti vėsioje vietoje.
Spanguolių likeris
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kardamonas (sėklos) |
0.75 litro | degtinė |
4 stiklinės | spanguolės |
0.5 kilogramo | cukrus |
šiek tiek | cinamonas (žievė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieno ir likerio kokteilis
- Kavos likeris
- Braškių likeris
- Apelsinų likeris
- Alaus kokteilis su Cola
- Alaus Margarita
- Tamsaus alaus kokteilis
- Kokosinis kokteilis
- Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
- Ledų kokteilis su likeriu
- Naminis kiaušinių likeris
- Bočių gėrimas
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
- Erškėtrožių uogų likeris
- Kmynų likeris
- Brendis "Aleksandras"
- Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
- Naminis likeris
- Kiaušinių likeris
Spanguolių likeris
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kardamonas, sėklos,
3 vienetai -
Degtinė,
3/4 litro -
Spanguolės,
4 stiklinės -
Cukrus,
0.5 kilogramo - Cinamonas, žievė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spanguoles sumalti, užpilti degtine, supilti į sandariai uždaromą indą ir 3-4 dienas palaikyti.
Tuomet nukošti per keturgubos marlės filtrą, supilti cukrų ir pakaitinti iki virimo, bet neužvirti.
Nukėlus nuo ugnies penkioms minutėms įmesti marlėje surištus prieskonius.
Prieskonius išėmus supilstyti į butelius ir laikyti vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...