Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Rauginti agurkai
-
Baklažanų salotos
-
Slyvų uogienė
-
Mišrainė su ryžiais
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Grybų sultys
-
Ievos uogienė
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Slyvos bruknėse
-
Kriaušienė
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuoti pomidorai
-
Šaltalankio uogienė
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Konservuoti aguročiai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...