Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų uogienė
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Marinuoti grybai
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Mišrainė su ryžiais
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Juodųjų serbentų uogienė
- Aštrūs rauginti agurkai
- Konservuoti burokėliai
- Rabarbarų kompotas
- Konservuoti aguročiai
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Slyvų - aronijų kompotas
- šparaginės pupelės - marinate
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...