Spalvotas varškės pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | varškė |
160 gramų | sviestas |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | cukraus pudra |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
12 vienetų | vafliai (spalvoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Spalvotus vaflius atskiromis spalvomis susmulkinti, į kiekvieną indelį supilti į 3 dalis padalintą tirpintą sviestą, ir cukrų ir gerai išmaišyti.
2.
Iš gautos masės formuoti apvalius papločius, dėti į lygią lėkštę ir valandai padėti į šaldytuvą.
3.
Varškę ištrinti su citrinos sultimis sutrinti su trintuve.
4.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standumo. Atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
5.
Ant spalvotų vaflių "pado" dedame gautos masės sluoksnį, dedame antrą padą ir tepame likusią varškę bei užvožiame paskutinį spalvotą padą.
6.
Paliekame šaldytuve porai valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguonų-migdolų pyragas
- Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
- Obuolių pyragėliai su cinamonu
- Šokoladinis pyragėlis
- Citrininis varškės pyragas su kakava
- Kokosinis pyragas
- Moliūgų pyragas
- Pyragas su rabardarų džemu
- Varškės "Extazy"
- Vaisių tortas
- Aguonų vyniotinis
- "Amerikietiškas" obuolių pyragas
- Cukinijų pyragas
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Sūrio plokštainis su gervuogėmis
- Morkų pyragas
- Skanusis keksiukas
- Šokoladinis pyragas puodelyje
- Biskvitinis, purus uogų pyragas
Spalvotas varškės pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
400 gramų -
Sviestas,
160 gramų -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Vafliai, spalvoti,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spalvotus vaflius atskiromis spalvomis susmulkinti, į kiekvieną indelį supilti į 3 dalis padalintą tirpintą sviestą, ir cukrų ir gerai išmaišyti.
Iš gautos masės formuoti apvalius papločius, dėti į lygią lėkštę ir valandai padėti į šaldytuvą.
Varškę ištrinti su citrinos sultimis sutrinti su trintuve.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standumo. Atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
Ant spalvotų vaflių "pado" dedame gautos masės sluoksnį, dedame antrą padą ir tepame likusią varškę bei užvožiame paskutinį spalvotą padą.
Paliekame šaldytuve porai valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...