Spalvingos salotos su jautiena
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldyti)
šiek tiek salotos (ICEBERG)
šiek tiek burokėliai (lapeliai)
šiek tiek špinatai
šiek tiek ridikėliai (švieži)
šiek tiek morkytės (traškios)
šiek tiek pipirai (čili, švieži)
1 sauja petražolės
Padažui:
1 sauja krapai
1 skiltelė česnakas
0.5 vieneto citrinos (sultys)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.
2.
Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
3.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
4.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Spalvingos salotos su jautiena

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui:
Gaminimo eiga:
  1. Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
    „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.

  2. Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.

  3. Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.

  4. Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų