Spagečiai su geldelėmis
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
200 gramų spageti
1 vienetas geldelės (ryšulėliais)
1 sauja poras (plonai pjaustytas)
1 valgomasis šaukštas petražolės (kapotos)
100 mililitrų vynas (baltas, sausas)
3 skiltelės česnakas
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek pipirai (juodieji)
70 mililitrų grietinėlės, 35%
1 valgomasis šaukštas sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Spagečius dėti virti į verdantį vandenį su trupučiu alyvuogių aliejaus. Keptuvėje pakaitinti dar truputį alyvuogių aliejaus, sudėti kapotą česnaką ir sviestą. Sudėti gerai nuplautas ir atrūšiuotas geldeles, suberti petražoles, porus, druską, pipirus, užpilti vynu ir uždengus palikti virti porai minučių. Kai geldelės visiškai atsidaro ir išsitroškina, pilame ant jų grietinėlę ir gerai išmaišome. Į lėkštę dedame išvirusius makaronus, o ant jų – geldeles. Prie patiekalo puikiai tiks taurė balto sauso vyno. Skanaus!

PASTABA! Rūšiuodami geldeles išmeskite tas, kurios yra atsidariusios ir neužsiveria į jas pabeldus kietu daiktu.

Išmokite šį ir kitus patiekalus gaminti Čiop Čiop kulinarijos mokymuose!
Apie Čiop Čiop virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Spagečiai su geldelėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Spagečius dėti virti į verdantį vandenį su trupučiu alyvuogių aliejaus. Keptuvėje pakaitinti dar truputį alyvuogių aliejaus, sudėti kapotą česnaką ir sviestą. Sudėti gerai nuplautas ir atrūšiuotas geldeles, suberti petražoles, porus, druską, pipirus, užpilti vynu ir uždengus palikti virti porai minučių. Kai geldelės visiškai atsidaro ir išsitroškina, pilame ant jų grietinėlę ir gerai išmaišome. Į lėkštę dedame išvirusius makaronus, o ant jų – geldeles. Prie patiekalo puikiai tiks taurė balto sauso vyno. Skanaus!

PASTABA! Rūšiuodami geldeles išmeskite tas, kurios yra atsidariusios ir neužsiveria į jas pabeldus kietu daiktu.

Išmokite šį ir kitus patiekalus gaminti Čiop Čiop kulinarijos mokymuose!
Apie Čiop Čiop virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...