Spagečiai a lia karbonara
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | spageti |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
100 gramų | kiauliena |
100 gramų | sviestas (kumpis) |
0.5 stiklinės | sūris (fermentinis) |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
150 gramų | pievagrybiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Smulkiai supjaustyti lašiniukai ir kumpis apkepinami aliejuje, į tą patį indą sudedami plonais griežinėliais supjaustyti pomidorai bei pievagrybiai, ir viskas ištroškinama. Kiaušiniai sumaišomi su grietinėle, mišinys pagardinamas pipirais bei druska ir, prieš baigiant spagečius virti, supilamas į pomidorų padažą. Padažas nevirinamas. Spagečiai sumaišomi su sviestu bei tarkuotu sūriu ir apipilami padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Virti vėžiai
- Sūrio piršteliai
- Velykų belaukiant
- Traškios sūrio lazdelės
- Omletas su riešutais
- Hamburgeris
- Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
- Kepta duona - kitaip
- Krevetės šoninės patale
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Zombių akytės
- Šventiniai žaliukai
- Įdaryti avokadai
- Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
- Kibinai
- Omletas
- Lavašo suktinukai
Spagečiai a lia karbonara
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spageti,
400 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Kiauliena,
100 gramų -
Sviestas, kumpis,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
0.5 stiklinės -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
150 gramų - Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyti lašiniukai ir kumpis apkepinami aliejuje, į tą patį indą sudedami plonais griežinėliais supjaustyti pomidorai bei pievagrybiai, ir viskas ištroškinama. Kiaušiniai sumaišomi su grietinėle, mišinys pagardinamas pipirais bei druska ir, prieš baigiant spagečius virti, supilamas į pomidorų padažą. Padažas nevirinamas. Spagečiai sumaišomi su sviestu bei tarkuotu sūriu ir apipilami padažu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
liu
2010-03-27 11:30
"a la carbonara"neieina nei pomidorai,nei pievagrybiai,tuo labiau-lasinukai.... :stop:
-
Mimi
2010-03-27 11:29
gaila nuotraukos nera, gaila
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...