
Spagečiai a lia karbonara
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | spageti |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
100 gramų | kiauliena |
100 gramų | sviestas (kumpis) |
0.5 stiklinės | sūris (fermentinis) |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
150 gramų | pievagrybiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Smulkiai supjaustyti lašiniukai ir kumpis apkepinami aliejuje, į tą patį indą sudedami plonais griežinėliais supjaustyti pomidorai bei pievagrybiai, ir viskas ištroškinama. Kiaušiniai sumaišomi su grietinėle, mišinys pagardinamas pipirais bei druska ir, prieš baigiant spagečius virti, supilamas į pomidorų padažą. Padažas nevirinamas. Spagečiai sumaišomi su sviestu bei tarkuotu sūriu ir apipilami padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės
-
Kiškienos paštetas
-
Šventiniai krepšeliai
-
Kepta duona su padažu
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Užtepėlė su krabais
-
Duonos riekutės tešloje
-
Mėsos duona
-
Vištienos tortas
-
Bulvės daniškai
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Įdaryti pomidorai
-
Virtinukai su grybais
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
Spagečiai a lia karbonara
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spageti,
400 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Kiauliena,
100 gramų -
Sviestas, kumpis,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
0.5 stiklinės -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
150 gramų - Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyti lašiniukai ir kumpis apkepinami aliejuje, į tą patį indą sudedami plonais griežinėliais supjaustyti pomidorai bei pievagrybiai, ir viskas ištroškinama. Kiaušiniai sumaišomi su grietinėle, mišinys pagardinamas pipirais bei druska ir, prieš baigiant spagečius virti, supilamas į pomidorų padažą. Padažas nevirinamas. Spagečiai sumaišomi su sviestu bei tarkuotu sūriu ir apipilami padažu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
liu
2010-03-27 11:30
"a la carbonara"neieina nei pomidorai,nei pievagrybiai,tuo labiau-lasinukai.... :stop:
-
Mimi
2010-03-27 11:29
gaila nuotraukos nera, gaila
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...