
Sotūs pietūs - meksikietiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | kiaulienos faršas |
2 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
150 gramų | pupelės (konservuotos arba šampinjonai) |
1 vienetas | paprika (miltelių) |
250 mililitrų | daržovės (daržovių sultinys) |
1 stiklinė | pienas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (aštrešnio) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
šiek tiek | paprika (miltelių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į gilią keptuvę sudedame faršą ir prieskonius, pakepinam. Pilame sultinį, dedame pjaustytas dešreles, šampinjonus, pomidorų padažą, pjaustytą papriką, išmaišome ir kepinam dar apie 15 min. Pabaigoje supilame į keptuvę pieną, išplaktą su miltais, užviriname nuolat maišydami. Prieš patiekdami paliekame keletui minučių pastovėt. Tiekiame su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Vasaros šašlykiukas
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Itališka veršienos filė
-
Įdaryti makaronai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Neringos kepsnys
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kaukazo šašlykai
-
Jautienos kepsnys
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Šonkauliukai
-
Gardūs veršienos karbonadai
Sotūs pietūs - meksikietiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Dešrelės, pieniškos,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos arba šampinjonai,
150 gramų -
Paprika, miltelių,
1 vienetas -
Daržovės, daržovių sultinys,
250 mililitrų -
Pienas,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas, aštrešnio,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Paprika, miltelių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilią keptuvę sudedame faršą ir prieskonius, pakepinam. Pilame sultinį, dedame pjaustytas dešreles, šampinjonus, pomidorų padažą, pjaustytą papriką, išmaišome ir kepinam dar apie 15 min. Pabaigoje supilame į keptuvę pieną, išplaktą su miltais, užviriname nuolat maišydami. Prieš patiekdami paliekame keletui minučių pastovėt. Tiekiame su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gg
2014-10-15 21:25
Pieniškos dešrelės su faršu vienam patiekale? Nesąmonė kažkokia. Turbūt todėl ir nėra galutinio patiekalo nuotraukos.
-
d5
2014-04-01 21:54
Cia toks pats meksikietiskas - kaip as anglas... Tiekiame su bulvemis ? :))) Mesikieciai tikrai nevalgo su bulvemis ... Desreles ? Huh ? ;)))
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...