Sotieji zrazai
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.2 kilogramo jautiena
100 gramų kiaulės inkstai
2 vienetai kiaušiniai (virti)
šiek tiek druska
1 vienetas batonas ( džiovintas, riekė)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek aitriosios paprikos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
1 stiklinė grietinė
3 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
1 valgomasis šaukštas krapai (kapoti)
1 stiklinė sultinys (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
2.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
3.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.



Autorės receptas

Populiariausi receptai šią savaitę

Sotieji zrazai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.

  2. Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.

  3. Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.



    Autorės receptas

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų