Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
800 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
5 vienetai | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos vištų blauzdelės
- Veršiena su vyno padažu
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Šventinis kiaulienos karis
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Troškinukas su krevetėmis
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Kepta marinuota veršiena
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Avienos šutinys su pupomis
- Naminis jautienos troškinys
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Troškinys - ruduo
- Lęšiai su vynu
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Troškinukas
- Baklažanai japoniškai
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
800 gramų -
Rauginti kopūstai,
800 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, džiovintos,
5 vienetai - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...