Kambario temperatūros sviestą išsukame, sudedame cukrų, krakmolą, kakavą, miltus ir viską labai gerai išmaišome. Gautą masę įdedame į šaldytuvą 30 min.
Išėmę susukame į rutuliukus ir apvoliojame cukraus pudroje ir ant viršaus įdedame gabalėlį saldainio. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 15 min.
Skanaus!
Songoko sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
70 gramų | krakmolas (bulvių) |
1 valgomasis šaukštas | kakava |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
10 vienetų | saldainiai („karvutė“) |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanios širdelės
- Sausainiai „Kalėdų eglutės“
- Imbieriniai sausainiai šeimai
- Avižinių dribsnių sausainiai
- Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
- Voveraitės
- Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
- Sausainiai
- Aguoniniai sausainiai
- Imbieriniai sausainiai
- Minkšti juodojo šokolado sausainiai
- Sausainiai macarons
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Švilpukai
- Trapūs sausainiai
- Lapeliai su įdaru
- Austriški šokoladiniai sausainiai
- Žiedeliai
- Rūtos eglutės
- Sausainiai "Šypsenėlės"
Songoko sausainiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas, bulvių,
70 gramų -
Kakava,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Saldainiai, „karvutė“,
10 vienetų -
Sviestas,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukame, sudedame cukrų, krakmolą, kakavą, miltus ir viską labai gerai išmaišome. Gautą masę įdedame į šaldytuvą 30 min.
Išėmę susukame į rutuliukus ir apvoliojame cukraus pudroje ir ant viršaus įdedame gabalėlį saldainio. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 15 min.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (7)
-
Salomeja Neris
2019-05-07 19:41
Dangiskas skonis, dievaitiska isvaizda
-
Paplaikis
2019-05-07 19:39
Gaminau savo merginai vardadienio proga, taip patiko, jog dabar praso kasdiena situ kept. Vyrukai - i virtuve bekit ir kepkit, nes veikia magiskai!
-
ieskau recepto
2015-05-03 22:12
Nuotrauka apetito nekelia. :D
-
vyzmantas
2011-10-31 21:30
liuks sausainiai rekomenduoju visiem
-
jonas
2011-09-30 23:31
labai skanus,trapus sausainiai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...