Šokoladinis vyniotinis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | šokoladas (baltas) |
šiek tiek | miltai |
50 gramų | šokoladas ( juodasis) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | pabarstukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu,plakant supilti ištirpintą šokoladą su sviestu.
2.
Į išplaktą masę sijoti miltus su kepimo milteliais.Miltų dėti tiek iki tešla bus lengvai minkoma.Tešlą iškočioti ant kepimo popieriaus ,ant viršaus tarkuoti baltą šokoladą.Susukti vyniotinuką ir kepti .
3.
Išėmus vyniotinuką puošti baltu šokoladu ir šokoladiniais pabarstukais .
Skaniausias šiltas.
Skaniausias šiltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguonų-migdolų pyragas
- Kopūstų pyragas su grybais
- Slyvų pyragas
- Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
- Vyšnių tortas
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
- Obuolių tarta
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Pynutės su šokoladu
- Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
- Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
- Pyragas "Kiselius"
- Biskvitas su vyšniomis
- Meduolis
- Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
- Pyragas su razinomis
- Studentiškas vyniotinis
- Tamsus pyragas
- Neapolietiškas pyragas
- Minkštutėlė mielinė pynė
Šokoladinis vyniotinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Šokoladas, baltas,
100 gramų - Miltai
-
Šokoladas, juodasis,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Pabarstukai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu,plakant supilti ištirpintą šokoladą su sviestu.
Į išplaktą masę sijoti miltus su kepimo milteliais.Miltų dėti tiek iki tešla bus lengvai minkoma.Tešlą iškočioti ant kepimo popieriaus ,ant viršaus tarkuoti baltą šokoladą.Susukti vyniotinuką ir kepti .
Išėmus vyniotinuką puošti baltu šokoladu ir šokoladiniais pabarstukais .
Skaniausias šiltas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...