2 stiklinės | kvietiniai miltai |
250 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | kakava |
2 valgomieji šaukštai | kepimo milteliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
1 citrinos sultys
1 pakelis vanilinio cukraus (16 gramų)
1 kilogramas varškės
150 gramų sviesto
0,5 stiklinės cukraus pudros
5 kiaušiniai
1 šaukštelis kepimo miltelių
Papuošimui:
200 gramų juodo šokolado
migdolų drožlių
Paruošimas:
Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais ir sukapoti. Kiaušinius išsukti su cukrumi ir viską išminkyti. 5 valandas laikyti šaldytuve.
Sviestą su cukraus pudra ištrinti, sudėti vaniliną, citrinos sultis, kepimo miltelius, trynius ir dėti į pertrintą varškę. Baltymus išplakt ir atsargiai išmaišyt.
2/3 tešlos sutarkuoti į formą, sudėti visą kremą ir sutarkuoti likusią tešlą.
Kepti 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
Išlydyti šokoladą ir užtepti ant pyrago viršaus užbarstyti migdolo drožlių.
P.S. Galima ką nors nupiešti ar užrašyti.
Skanaus! :D
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas su uogienės padažu
- Torteliai su uogomis
- Pyragas „Sniegas“
- Biskvitinis tortas su glazūra
- Kiaušinių baltymų tortas
- Kokosinė širdelė šokolade
- Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
- Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
- Vasaros vyšnia
- Aušros želė tortas
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Tortas - Pavasarinis Napoleonas
- Vaisių tortas
- Tortas "Pavasaris"
- Nekeptas varškės tortas
- Blynų tortukas
- Tortas su mangais
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Bananinis tortas-pyragas
- Tortas "Bounty"
Šokoladinis varškės pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Sviestas,
250 gramų -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kremui:
1 citrinos sultys
1 pakelis vanilinio cukraus (16 gramų)
1 kilogramas varškės
150 gramų sviesto
0,5 stiklinės cukraus pudros
5 kiaušiniai
1 šaukštelis kepimo miltelių
Papuošimui:
200 gramų juodo šokolado
migdolų drožlių
Paruošimas:
Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais ir sukapoti. Kiaušinius išsukti su cukrumi ir viską išminkyti. 5 valandas laikyti šaldytuve.
Sviestą su cukraus pudra ištrinti, sudėti vaniliną, citrinos sultis, kepimo miltelius, trynius ir dėti į pertrintą varškę. Baltymus išplakt ir atsargiai išmaišyt.
2/3 tešlos sutarkuoti į formą, sudėti visą kremą ir sutarkuoti likusią tešlą.
Kepti 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
Išlydyti šokoladą ir užtepti ant pyrago viršaus užbarstyti migdolo drožlių.
P.S. Galima ką nors nupiešti ar užrašyti.
Skanaus! :D
Komentarai (6)
-
Laura
2015-12-24 13:39
Su klaidom receptas parasytas.pamirso pamineti kad 250 g sviesto i pagrindo mase sudeti ☺
-
renata
2015-02-23 16:28
Rita ar tu žiopla ir nemoki skaityti parašyta, kad sviesta su pudra ištrinti pir iau receptą perskaityk tada komentuok.
-
Rita
2014-12-20 11:04
neaiskus receptas,kur ta 250 sviesta det?
-
laura
2014-04-24 19:29
Nelabai skanus