
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
250 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | kakava |
2 valgomieji šaukštai | kepimo milteliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
1 citrinos sultys
1 pakelis vanilinio cukraus (16 gramų)
1 kilogramas varškės
150 gramų sviesto
0,5 stiklinės cukraus pudros
5 kiaušiniai
1 šaukštelis kepimo miltelių
Papuošimui:
200 gramų juodo šokolado
migdolų drožlių
Paruošimas:
Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais ir sukapoti. Kiaušinius išsukti su cukrumi ir viską išminkyti. 5 valandas laikyti šaldytuve.
Sviestą su cukraus pudra ištrinti, sudėti vaniliną, citrinos sultis, kepimo miltelius, trynius ir dėti į pertrintą varškę. Baltymus išplakt ir atsargiai išmaišyt.
2/3 tešlos sutarkuoti į formą, sudėti visą kremą ir sutarkuoti likusią tešlą.
Kepti 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
Išlydyti šokoladą ir užtepti ant pyrago viršaus užbarstyti migdolo drožlių.
P.S. Galima ką nors nupiešti ar užrašyti.
Skanaus! :D
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių svajonė
-
Medaus tortas
-
Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
-
Tortas su braškėmis
-
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Trijų pienų tortas
-
Varškės tortas
-
Tortas "Vasaros prisilietimas"
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Tortas ale Tiramisu
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Angliškas tortas
-
Elzaso tortas
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
-
Gaivus tortas su vyšniomis
-
Tortas „Bitutė“
Šokoladinis varškės pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Sviestas,
250 gramų -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kremui:
1 citrinos sultys
1 pakelis vanilinio cukraus (16 gramų)
1 kilogramas varškės
150 gramų sviesto
0,5 stiklinės cukraus pudros
5 kiaušiniai
1 šaukštelis kepimo miltelių
Papuošimui:
200 gramų juodo šokolado
migdolų drožlių
Paruošimas:
Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais ir sukapoti. Kiaušinius išsukti su cukrumi ir viską išminkyti. 5 valandas laikyti šaldytuve.
Sviestą su cukraus pudra ištrinti, sudėti vaniliną, citrinos sultis, kepimo miltelius, trynius ir dėti į pertrintą varškę. Baltymus išplakt ir atsargiai išmaišyt.
2/3 tešlos sutarkuoti į formą, sudėti visą kremą ir sutarkuoti likusią tešlą.
Kepti 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
Išlydyti šokoladą ir užtepti ant pyrago viršaus užbarstyti migdolo drožlių.
P.S. Galima ką nors nupiešti ar užrašyti.
Skanaus! :D
Komentarai (6)
-
Laura
2015-12-24 13:39
Su klaidom receptas parasytas.pamirso pamineti kad 250 g sviesto i pagrindo mase sudeti ☺
-
renata
2015-02-23 16:28
Rita ar tu žiopla ir nemoki skaityti parašyta, kad sviesta su pudra ištrinti pir iau receptą perskaityk tada komentuok.
-
Rita
2014-12-20 11:04
neaiskus receptas,kur ta 250 sviesta det?
-
laura
2014-04-24 19:29
Nelabai skanus