
50 gramų | sviestas (biskvitui) |
0.5 vieneto | kondensuotas pienas (kremui, indeliuose) |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys (puošimui) |
3 valgomieji šaukštai | pienas (glajui) |
150 gramų | sviestas (biskvitui) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (biskvitui) |
3 arbatiniai šaukšteliai | kakava (glajui) |
150 gramų | juodojo šokolado (biskvitui) |
125 gramai | sviestas (biskvitui) |
150 gramų | cukrus (biskvitui) |
2 vienetai | kiaušiniai (biskvitui) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai (biskvitui) |
125 gramai | kvietiniai miltai (biskvitui) |
50 gramų | cukraus pudra (puošimui) |
Kremui: kondensuotą pieną ir sviestą išsukti iki vientisos masės ir pertepti lakštus.
Glajui: ant silpnos ugnies užvirinti ingredientus ir aplieti tortą. Dėti šaltai, kad sustingtų. Puošti citrinos sulčių ir cukraus pudros glajumi.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Varškės tortas
-
Dietiškas torčiukas
-
Pyragas "Magdė"
-
Tortas “Snickers”
-
Tortas su šokoladu
-
Tortas "Rafaelo"
-
Avietinis tortas
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Želė tortas
-
Baltymų tortas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Lilės tortas
-
Tortas "Greitukas"
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Tortas "Mozaika"
-
Mandarininis-kokosinis tortas
Šokoladinis tortukas

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, biskvitui,
50 gramų -
Kondensuotas pienas, kremui, indeliuose,
0.5 vieneto -
Citrinų sultys, puošimui,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas, glajui,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, biskvitui,
150 gramų -
Cukrus, biskvitui,
3 valgomieji šaukštai -
Kakava, glajui,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Juodasis šokoladas, biskvitui,
150 gramų -
Sviestas, biskvitui,
125 gramai -
Cukrus, biskvitui,
150 gramų -
Kiaušiniai, biskvitui,
2 vienetai -
Kepimo milteliai, biskvitui,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai, biskvitui,
125 gramai -
Cukraus pudra, puošimui,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šokolado gabaliukus, sviestą ir 2 šaukštus vandens sudėti į indą ir kaitinti vonelėje virš garų, kol šokoladas ir sviestas ištirps. Atvėsinti, supilti cukrų su kiaušiniais ir išsukti. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, taip pat supilti i masę. Išmaišius dėti i dvi apvalias formas. Kepti 160 laipsnių temperatūroje apie 25-30 min. Atvėsinus padalinti į 4 dalis.
Kremui: kondensuotą pieną ir sviestą išsukti iki vientisos masės ir pertepti lakštus.
Glajui: ant silpnos ugnies užvirinti ingredientus ir aplieti tortą. Dėti šaltai, kad sustingtų. Puošti citrinos sulčių ir cukraus pudros glajumi.
Skanaus!
Komentarai (7)
-
Inesa
2015-02-14 13:08
biški neatidžiai idėtas receptas.. :/ issišifravau i dar neaišku kur 3 v.š. cukraus dedas nes irgi 2 kartus parašyta kad i biskvitą.... bandysim kept :)
-
giedre
2014-01-22 12:52
paprastas ir labai skanus gavosi:)
-
Eglė
2013-11-08 10:04
Liuks receptas!Nieko nesupratau.Dariau bet kaip,gavosi skanus.
-
jurgita
2013-08-25 09:28
tris kartus nurodytas sviesto kiekisir visi biskvitui :)
-
laima
2013-07-14 20:43
patikslinimas:sviestas-glajui50g.sviestas-biskvitui125g.sviestas-kremui150g.:)
-
Monika
2013-05-07 15:25
fainiai :-) :super: