Šokoladinis pyragėlis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
110 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
3 lašai | vanilė (ekstraktas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
60 gramų | lazdyno riešutai (be odelės) |
100 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į vidutinio didumo dubenį suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius bei druską. Kitame inde suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilę. Palaipsniui berti miltų mišinį, riešutus ir stambiai kapotą šokoladą. Viską maišyti, kol taps tiršta tešla. Pilti į kepimo formą tešlą ir kepti 30 minučių 180 0C orkaitėjė. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trupinių skanėstas
- Malta mėsa tešloje
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Varškės pyragas
- Traškius
- Varškės pyragas su bananų įdaru
- Paprastasis keksas
- Šokoladinis vyniotinis
- Kakavinis pyragaitis
- Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
- Obuolių pyragas
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Obuolių pyragas su chalva
- Vaflinis pyragas
- Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
- Obuolių pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
- Pyragas "Kiselius"
- Saldutis vyniotinis
Šokoladinis pyragėlis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
110 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Vanilė, ekstraktas,
3 lašai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Lazdyno riešutai, be odelės,
60 gramų -
Juodasis šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vidutinio didumo dubenį suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius bei druską. Kitame inde suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilę. Palaipsniui berti miltų mišinį, riešutus ir stambiai kapotą šokoladą. Viską maišyti, kol taps tiršta tešla. Pilti į kepimo formą tešlą ir kepti 30 minučių 180 0C orkaitėjė. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
susidomejusi
2016-01-28 06:14
Atrodo labai greitas ir skanus pyragas. Sakykit ,o kiek reikia kakavos?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...